kinder entertainment

Ms-entertainment verzorgt ook al jaren Kinderentertainment voor groot & klein.
Zo hebben wij Clown ChoCho, sinds kort gekke tante LuLu die nog heel veel moet leren, een kindershow met clown ChoCho en clown Okidoki (ook altijd een leuk terugkerend evenement met de Sinterklaasintocht in Uithoorn) en hebben wij nog veel meer kinderentertainment te bieden!

Ook presenteer ik kindershows en kinderdisco’s en treed ik al jaren op als ballonnenclown ChoCho op braderieën, festivals, bedrijfsfeesten, kom in de kas, met koningsdag en vele andere gelegenheden waar kinderen aanwezig zijn.

Tevens  hebben wij enkele hele goede schminksters , waaronder een kampioene die van de kindergezichtjes werkelijk mooie kunstwerken weet te maken.
Ook kunnen wij een hele kinderopvang voor uw organisatie regelen;
Dit met leuke aangeklede tafeltjes met snoepjes en drankjes voor de kinderen. De kinderen kunnen hier naar hartenlust tekenen en knutselen en mocht u de schminksters / clown hierbij uitnodigen is het natuurlijk helemaal 1 groot feest voor ze……………….een mooie ballon ontvangen van Clown ChoCho en een prachtig geschminkt gezichtje van onze kampioene schminkster!
Die dag kan voor de kinderen niet meer stuk!
We hebben dit al vele malen mogen organiseren en iedere keer is het weer een genot om te zien hoe blij de kinderen zijn.
Papa en mama lopen wat rond en praten hier en daar wat onder het genot van een drankje en hapje en ondertussen worden de kinderen ook vermaakt.

 

Copyright © 2017. Alle rechten voorbehouden.