Fotohokje

Wanneer je het Fotohokje huurt, kunnen je gasten vier uur lang onbeperkt foto’s maken!
De foto’s worden direct afgedrukt, zodat je gasten het aandenken meteen in handen hebben.  Ook een medewerker & een kist vol verkleedkleding/accessoires komt mee.
Onbeperkt veel plezier valt er te beleven met fotohokje!
Met fotohokje heb jij een regelrechte hit op jouw feest. Door de authentieke uitstraling zien de gasten direct, dit wordt een feestje om nooit meer te vergeten!
Persoonlijk design en goede service is voor ons vanzelfsprekend.

Persoonlijk:
Jij bepaalt alles zelf, van het persoonlijke fotokader tot de achtergrond. Je kunt zelf het design aanleveren, maar ook wij maken met veel liefde & plezier een persoonlijk kader voor je! Gebruik je een logo/tekst of een website? Wij verzorgen altijd de perfecte begeleiding door middel van een professionele medewerker.

Delen:
Wij gaan een stapje verder. Aan de buitenkant van het hokje is het mogelijk om de foto's direct te delen via sociale media. Mail de foto’s naar jezelf en deel ze direct met al je vrienden!

Resultaat:
Het eindresultaat is: drie foto's op een persoonlijke fotostrip geprint. Je hebt ontzettend veel plezier en het is een echte eyecatcher! Doordat er twee identieke foto strips uit de printer komen is het ideaal te combineren met een gastenboek. Of heb jij hele andere ideeën?
Wij staan overal voor open!

Copyright © 2017. Alle rechten voorbehouden.