Clown Chocho

Clown ChoChoClown ChoCho is een allround ballonnen Clown, de ultieme kindervriend. Als Clown ChoCho binnenkomt is het altijd feest. En ook voor degene die moet wennen aan clown ChoCho heeft hij genoeg tijd en aandacht en u zal zien na het optreden heeft clown ChoCho er weer een vriendje bij.
Clown ChoCho komt graag op feestjes en verjaardagen langs en maakt lol met de kinderen en maakt de leukste ballon figuren. Daarbij goochelt hij waarbij de kinderen versteld staan, zelfs volwassenen kijken vaak geboeid toe.
Mijn ervaring als dj, acteur, presentator en entertainer komen samen in Clown ChoCho.
Kortom een ras artiest en kinderentertainer.

Clown ChoCho komt overal. Zoekt u een Clown die kan goochelen en ballon figureren voor o.a. uw bruiloft, bedrijfsfeest, ziekenhuis, open dag, braderie, markt, opening, scholen en elk ander evenement dan bent u bij ons op het juiste adres. Ook voor winkelcentra wordt Clown ChoCho veel gevraagd.
Door aan te sluiten bij de kinderen en op hun niveau in contact met hun te komen met de rode neus, figureer ballonnen en de googel trucs als hulp middel laat Clown ChoCho de fantasie van de kinderen tot leven komen.

Clown ChoCho heeft samen met zijn vriendje Oki de Clown ook nog een Leuke theater voorstelling. Hierin beleven ChoCho en Oki samen met de kinderen spannende en superleuke momenten. Wilt u meer info over de theater show en de Sinterklaas show dan nodig ik u uit om bij theater te kijken voor meer info 

Klik hier om naar Clown ChoCho zijn eigen website te gaan en bij hem een kijkje te nemen.

Copyright © 2017. Alle rechten voorbehouden.